dimecres, 6 de març del 2013

Pastisset

 
Es veu que als pastissos d'una coneguda cadena de mobles d'origen suec han trobat caqueta... aquí es veu que no, (ho han vist els Xinesos) però no fa gaire que em vaig menjar un. Ei, estava boníssim! Si es confirma l'ingredient secret... me'ls faré a casa...
 ---
 Pastelito
- Pastel TRUNYGHÖLM mmm... ¡qué buena pinta!

Se ve que en los pastelitos de una conocida cadena de muebles de origen sueco han encontrado caquita... aquí se ve que no (lo han visto los Chinos), però no hace mucho me comí uno. Ei, ¡estaba buenísimo! Si se confirma el ingrediente secreto... me los haré en casa...

Publicat originalment / Publicado originalmente en El Web Negre

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Al sortir la notícia de las albondigas y pastelitos mutantes vaig començar a pensar en tota la gent que m'havia dit que havia dinat al IKEA "i que era tan bó". Se me escapa el riure pensant que realment el mejar era una "merda".

David

Manel Cruz ha dit...

Oju, que jo vaig pillar un d'aquests pastissets i estava boníssim... Però és clar, ja saps, amb el sector on som acostumem a menjar-ne força de merda... Oi?

fifa 14 pc coins ha dit...

Excellent post. this really is my personal very first trip to your site. Many thanks with regard to publishing an excellent post.



ultimate team coins
league of legends boost
fifa ultimate team coins