dimecres, 10 de juny del 2015

Trysome

Bones,

avui us ensenyo el resultat d'un encàrrec que m'ha fet molta il·lusió fer i a l'hora una mica de por.

Sinblink amb Down Catalunya volien fer un joc online per recaptar fons per la coordinadora i van contactar amb mi per que els hi fes el disseny gràfic.


No havia fet fins ara res semblant. El primer va ser fer algun esbós del personatge seguint una mica la idea de la coordinadora.

El disseny final havia d'estar en un format vectorial per poder adaptar les imatges a diferents mides per diferents plataformes. Vaig intentar dibuixar-lo directament amb Inkscape a partir de formes geomètriques però no em va acabar d'agradar.

Finalment vaig fer els dibuixos a llapis, entintat amb el Clip Studio Paint i colorejat amb l'Illustrator. Per les animacions vaig fer les parts del personatge per separat. No havia treballat mai ilustracions amb vectors... un infern !!! Han estat tres moviments, els enemics, els dibuixos pels tres nivells de fons, primer pla del personatge, els panells per botons i el nom.

Per què Trysome? De Try (intentar) i Trisomia (per la trisomia del cromosoma 21).




Aquí us deixo algunes imatges del joc, els cartells que han fet Down Catalunya per promocionar-lo i algunes mostres del procés.

Han parlat de Trysome a...
El joc està pujat a la plataforma Online Champion.

Salut!

---

Buenas,

hoy os muestro el resultado de un encargo que me ha hecho mucha ilusión hacer y a la vez un poco de miedo.

Sinblink y Down Catalunya querían hacer un juego online para recaudar fondos para la coordinadora y contactaron conmigo para que les hiciera el diseño gráfico.


No había hecho antes nada parecido. Lo primero fue hacer algún boceto del personaje siguiendo un poco la idea de la coordinadora.

El diseño final tenia que estar en un formato vectorial para poder adaptar las imágenes a diferentes tamaños para diferentes plataformas. Intenté dibujarlo directamente con Inkscape a partir de formas geométricas per no me acabó de gustar.

Finalmente hice los dibujos a lápiz, entintado con Clip Studio Paint y coloreado con Illustrator.
Para las animaciones hice las partes del personaje por separado. No había trabajado antes ilustraciones con vectores... ¡¡¡ un infierno !!! Han sido tres movimientos, los enemigos, los dibujos para los tres niveles de fondo, el primer plano del personaje, los paneles para los botones y el nombre.

¿Por que Trysome? De Try (intentar) y Trisomia (por la trisomia del cromosoma 21).




Aquí os dejo algunas imágenes del juego, los carteles que ha hecho Down Catalunya para promocionarlo y algunas muestras del proceso.

Han hablado de Trysome en...
El juego está subido en la plataforma Online Champion.

Saludos!

Esbós / Boceto
Prova amb Inkscape / Prueba con Inkscape