dilluns, 27 de març del 2017

Parelles artístiques 2016 - 2017

Bones,

aquest any també he participat al projecte Parelles artístiques. Bé, en realitat no hem pogut acabar per l'edició d'aquest any i el que hem fet serà per la de l'any vinent.

Tal com apareix en l'enllaç anterior que us convido a visitar, "l'essència de Parelles Artístiques és la creació d'una obra d'art entre dues o tres persones, una persona usuària dels serveis de salut mental de les diferents entitats participants i artistes professionals de les diferents comarques implicades".

Aquesta edició la meva parella ha estat el Juan, amb el que hem fet un còmic de tres pàgines (més portada). El guió i gran part dels dibuixos són seus. Jo m'he encarregat de la maquetació, retolació i alguna vinyeta.

Després de fer les vinyetes a llapis, ho hem entintat amb la taula de llum i retoladors amb punta de pinzell. Un cop entintat, s'ha escanejat i maquetat utilitzant el Clip Estudio Paint i Photoshop.

Per a mi ha estat una experiència molt enriquidora, espero que pel Juan també :) .El Juan em va portar un munt de dibuixos i guions (en forma de storyboards), te una imaginació brutal. Ens vam decantar per aquesta que us mostro en aquest post. Per a ell ha estat la primera vegada que ha aplicat l'entintat, i com podreu comprovar se n'ha sortit molt bé.

L'obra presentada ha estat una impressió en cartó ploma de les quatre pàgines. A continuació us deixo algunes imatges i l'obra final. I un article del Regió 7 on vam sortir!

Espero que us agradi!

----

Buenas,

este año también he participado en el proyecto "Parelles artístiques" (Parejas artísticas). Bueno, en realidad no hemos podido acabar para la edición de este año y lo que  hemos hecho será para la del año que viene.

Tal y como aparece en el enlace anterior que os invito a visitar, "la esencia de Parelles Artístiques es la creación de una obra de arte entre dos o tres personas, una persona usuaria de los servicios de salud mental de las diferentes entidades participantes y artistas profesionales de las diferentes comarcas implicadas".

Esta edición mi pareja ha sido el Juan, con el que hemos hecho un cómic de tres páginas (más portada). El guión y gran parte de los dibujos son suyos. Yo me he encargado de la maquetación, rotulación y alguna viñeta.

Después de hacer las viñetas a lápiz, lo hemos entintado con la mesa de luz y rotuladores con punta de pincel. Una vez entintado, se ha escaneado y maquetado utilizando el Clip Estudio Paint y Photoshop.

Para mi ha sido una experiencia muy enriquecedora, espero que para Juan también :) .El Juan me trajo un montón de dibujos y guiones (en forma de storyboards), tiene una imaginación brutal. Nos decantamos por esta que os muestro en este post. Para el ha sido la primera vez que ha aplicado el entintado, y como podréis comprobar, lo ha resuelto la mar de bien.

La obra presentada ha sido una impresión en cartón pluma de las cuatro páginas. A continuación os dejo algunas imágenes y la obra final. Y un artículo del Regió 7, ¡donde salimos!

¡Espero que os guste!


Tinta 

Presentació final

Article al Regió 7

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Molt Xulo!!!
Moltes felicitats a tots dos, molt bona feina, ...

Abraçades,

Manel Cruz ha dit...

Moltes gràcies Cintu!

PORTUGUESITO ha dit...

O nova visao do verdade Portuguesito disse...

Eu vou comer no "sopas dos Pobres" tudos os dias! Putugal é um país pobre, mais nao gosto o Brasil, Angola, Cabo Verde e Espanhóis ... ignorância faz parte da minha cultura portuguêsa!!!

Os português sempre chorando, chorando, chorando sobre os territórios perdidos de séculos atrás. Portugueses burros RACISTAS viver no presente não para o passado!

PUTUGAL e uma merda e verdade e verdade! Nao trabalhos pa os Velhos e os Jovems...e verdade e verdade! E racismo puro e muito desgraciado!